onsdag 30. mars 2016

Stifado


Jeg skal ikke si så mye om denne retten, bortsett fra mmmmm... Prøv den og la den snakke for seg selv. Tusen takk til bloggen Mat som medisin for et fantastisk tips.

4 porsjoner

Ingredienser:

1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus)
400 g løk
2 dl tørr rødvin
1 dl vann
400 g hakket tomat
4 ss tomatpure
2 laurbærblad
1 ss malt nellik
1 ss kanel
1 ss oregano
2 ts rosmarin
2 ts ramsløkpure (eller hvitløk om du tåler det)
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Bland alle ingredienser utenom løk og kjøtt i en stor kjele. Skjær opp løk og kjøtt, brun begge deler hver for seg og ha i gryta. La småkoke i ca 3 timer. Server med ønsket tilbehør. Her ble det mos og salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...